اغلب اعضای کنگره آمریکا به شدت حامی اسرائیل هستند و قصد ندارند با کاهش تحریمها فرصتی به ایران بدهند. بنابراین در عمل چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.
خبرگزاری رویتر ضمن انتشار این تحلیل نوشت: بیشتر اعضای کنگره به فریبکاری حسن روحانی بدگمانند. جان مک کین، لیندسی گراهام و کلی آیوت سناتورهای جمهوریخواه در بیانیهای اعلام کردند ما باید در زمینه این ابتکار عمل دیپلماتیک کنونی با چشمانی باز پیش برویم و نباید به ایران اجازه بدهیم تا از مذاکرات به عنوان وسیلهای برای تاخیر و فریبکاری استفاده کند. بسیاری از قانونگذاران آمریکایی به شدت حامی اسرائیل هستند و میگویند ایران در تلاش برای دستیابی به توانایی تسلیحات هستهای است.
«آرون دیوید میلر» مقام ارشد سابق وزارت خارجه آمریکا و عضو مرکز «وودرو ویلسون» در واشنگتن گفت: کنگره قصد ندارد فرصتی به ایران بدهد و تا زمانی که اعضای کنگره شاهد اقدام قابل توجهی از جانب ایرانیان نباشد، چنین کاری نخواهند کرد.
«جان آلترمان» در مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی در واشنگتن گفت، ایرانیان برای مذاکره با دولت اوباما باید متقاعد شده باشند که دولت وی میتواند آنچه را که میخواهد از کنگره بگیرد اما ادرویس نماینده جمهوریخواه و رئیس کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا گفت: ما میتوانیم از طریق تحریمهای فلجکننده به اعمال فشار بیشتر بر این رژیم ادامه دهیم و توانایی آن را برای پیگیری دستیابی به تسلیحات هستهای هدف قرار دهیم. آمریکا باید با تحریمهای فلجکننده ایران را تحت فشار بگذارد.
سناتور «چارلز شومر» و «روبرت مندنز»، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا نیز با ملحق شدن به قانونگذاران جمهوریخواه از اوباما خواستند تا موضعی جدی و سخت در مورد ایران اتخاذ کند.
مندنز که تحت تاثیر سخنرانی روحانی قرار نگرفته بود، گفت: در عین حالی که من از اظهارات رئیسجمهوری روحانی مبنی بر این که ایران به دنبال یک روند صلحآمیز و دیپلماتیک است، استقبال میکنم اما از لحن به شدت خصمانهای که در اظهارات وی بود، ناامید شدم.
در همین حال به گزارش صدای آمریکا تعدادی از اعضای کنگره پس از شنیدن سخنرانی رئیسجمهور ایران در مجمع عمومی ضمن صدور بیانیههایی خطاب به اوباما از وی خواستند با چشم باز با ابتکارهای دیپلماتیک روبرو شود.
یادآور میشود لابی صهیونیستی ایپک کاملا بر فعالیت مجلس نمایندگان و سنای آمریکا اشراف دارد و به همین دلیل با وجود اختلافنظر دو طیف دموکرات و جمهوریخواه در مسائل دیگر، در موضوع فشار و تشدید تحریمها علیه ایران اجماع کامل وجود دارد که طی چند ماه گذشته به واسطه تصویب تحریمهایی با اکثریت قاطع آرا نمود پیدا کرده است.
بار گذاشتن یک دیگ بزرگ غذا گاه چند روز زحمت میبرد و بیخوابی و مشقت فراوان به همراه دارد اما اگر مراقب نباشید آنان که دلخوش از شما ندارند میتوانند در کسری از ثانیه موش در دیگ بیندازند و حاصل رنج شما را بر باد دهند. کاری که شیطان بزرگ در آخرین دقایق سفر دکتر روحانی به نیویورک و حضور در نشست سازمان ملل کرد، شبیه انداختن موش در ظرف دستاوردهای خوب رئیسجمهوراسلامی ایران بود. ابزار نفوذ شیطان وسوسهگری و وسوسهپذیری است و در واقع میتوان گفت هیئت ایرانی به خاطر همین وسوسهپذیری، در آخرین دقایق به خود گل زد و بازیای را که میتوانست برنده باشد، واگذار کرد. قبول گفتوگوی تلفنی با اوباما، دادن امتیازی بزرگ به کسی بود که همین دو هفته پیش شکست سختی بر سر ماجرای سوریه خورد تا از او به عنوان اردک فلج یاد کنند. اوباما در آن ماجرا و در روز موعود حمله، جا زده و توپ را به زمین کنگره انداخته بود. روزی هم که کنگره خواست رأیگیری کند، خواستار تعویق رأیگیری شد و در آخرین لحظه از دام خود ساخته گریخت. در چنین وضعیت شکنندهای، بیدلیل و به شکلی غیرمترقبه یک امتیاز بزرگ از روحانی گرفت.
اظهارات غیرمترقبه رئیس بانک مرکزی در دفاع از افزایش نرخ دلار با شگفتی مخاطبان رسانهها مواجه شده است.
ولیالله سیف اخیرا در صبحانه کاری با اتاق بازرگانی گفته بود کاهش نرخ ارز دلیل خاصی ندارد و خوشبینی افراد باعث کاهش نرخ شده؛ نرخ ارز منطق خاص خود را دارد و کاهش بیشتر آن از سوی دیگر تاثیرات منفی را دربر دارد؛ بنابراین دلیلی برای کاهش بیشتر نرخ ارز در بازار وجود ندارد و کاهش بیشتر قیمت دلار منطقی نیست.
انتشار این سخنان با واکنشهای اعتراضی در رسانهها مواجه شده است. از جمله برخی از شهروندان با گذاشتن کامنتها و دیدگاههای خود به خبر مذکور در سایتها واکنش نشان دادهاند. به عنوان مثال در سایت جهاننیوز ذیل خبر سخنان «سیف» این کامنتها به چشم میخورد: تا اون موقع که احمدینژاد بود که بالا رفتن نرخ ارز فاجعه بود و بحران ملی! حالا که نیست آقایان میگن نرخ دلار نباید پایین بیاید/ دو تا سوال از ایشون داشتم؛ چهقدر حقوق میگیرن و به دلار میگیرن یا ریال/ فقط یک سوال: آقای رئیسجمهور! فکر میکنید اگر در مناظرهها میگفتید اعتقاد به دلار 3 هزار تومانی دارید، رأی میآوردید؟ (دیگه داری وارد جایی میشی که نباید بشیها دادا!)/ اظهارنظر دقیق یک کارشناس اقتصادی با در نظر گرفتن همه جوانب (شما از آمریکا چطور میتوانید همه جوانب اقتصادی داخل کشور را تشخیص بدهید آقای دلاری؟)/ به نظرم باید بین چند موضوع اعتدال برقرار گردد: اول اینکه چرا احمدینژاد اگر این حرف را میزد مجرم بود؟ دوم اینکه پس معیشت و تورم و شعارهای انتخاباتی چه میشود/ به نظر من فاتحه این دولت با این طرز تفکر اقتصادی خوانده شد و دولت تدبیر و امید رسما اعلام کرد دولت ناامیدی است. مگر این که روحانی سریعا تیم اقتصادیش از نوبخت و سیف و طیبنیا را شجاعانه عوض کند با این تیم اقتصادی همه مردم ناامیدی از بهبود شرایط پیدا کردند/ انتخابات باید تکرار شود (جالبترین نظر بود)/ من به آقای روحانی رأی دادم و انتظار دارم پس از بازگشت از سفر تکلیف ایشان را یکسره کند./
همچنین در برخی دیگر از کامنتهای مخاطبان تصریح شده است: این برخلاف شعار انتخاباتی دولت بود که میگفتند دولت نباید در بازار دخالت کند حالا به هر دلیلی که باشد/ آقای سیف از این سخنان بهره میبرد و دارای بنگاه اقتصادی هست؟/ به عنوان کسی که به آقای روحانی رای دادهام از آقای سیف میخواهم که هرچه زودتر این اظهارات را پس بگیرند و نیامده برای دولت دردسر درست نکنند/ نظری ندارم، فقط یک دقیقه سکوت!/ دولت راستگویان! ابتدا به کاهش ارزش پول ملی حمله میکند و سپس از آن دفاع میکنند! این است معجزه دولت راستگویان؟
یک جامعهشناس و استاد دانشگاه رفتار اصلاحطلبان در مواجهه با رأی خانم راستگو در انتخاب شهردار تهران را مورد نقد آسیبشناسی قرار داد.
عماد افروغ در این باره نوشت: بعد از انتخاب شهردار تهران شاهد حملات شدیدی به یکی از اعضای اصلاحطلب شورای شهر، توسط برخی دیگر از اعضای اصلاحطلب این شورا بودیم. نمیدانم اسم این حمله و هجمه را چه باید گذاشت، صرف اینکه یک اصلاحطلب در جایگاهی عمومی و مدنی و نه حزبی، رأیی بر اساس تشخیص خود، آن هم پس از طرح مصوب استماع برنامههای رقیبان اصلی بدهد چه اشکالی دارد و چرا باید با این هجمهها روبهرو شود؟ مگر در همین دولت گذشته نبودند افرادی از اصولگرایان که به شدت در برابر تصمیمات غیر اصولی دولت مستقر ایستادند و از عدم رای اعتماد تا استیضاح وزیر و حتی سوال از رئیسجمهور پیش رفتند؟
وی تصریح کرد: این جماعت اگر اعتدالگرا هستند و به نام دفاع از اعتدالگرایی با اقبالی روبهرو شدهاند که علیالقاعده این کار و تصمیم عین اعتدال است و با آن منافاتی ندارد و اگر اصلاحطلب غیر متعادل هستند بگویند بر اساس کدام مرامنامه قابل دسترس تشکیلاتی، به کدام شاخه از اردوگاه اصلاحطلبی تعلق دارند و اصولا نسبت این شاخه با کارگزاران چیست؟
نماینده سابق مجلس در این تحلیل آسیبشناسانه مینویسد: اما قطع نظر از این رخداد، سوالی اساسی وجود دارد که با فرض مستحکم و مدون بودن مواضع و با فرض موقعیت حزبی، در مواقعی که افراد احساس میکنند حقی پایمال میشود یا حقی به حقدار نمیرسد یا اصل شایستگی رعایت نمیشود و قس علی هذا، چه موضعی باید بگیرند. اصولا قدرت مانور افراد در درون تشکیلات مختلف از جمله تشکیلات حزبی چیست؟ آیا در کل مواضع بر پایه تعامل و اجماع نظر تعیین میشود و یا صرفا دستور تشکیلاتی از بالا و تبعیت از آن مراد است. در این بین اصل شایستگی چه میشود؟
وی با بیان اینکه بعضیها حزب و کار حزبی را با پادگان و از جلو نظام و پا جفت کردن و احترام به مافوق اشتباه گرفتهاند، مینویسد: در شرایطی که گروهبندیهای شفاف و مواضع مدون در اختیار نیست و تنها عدهای خاص برای یک تشکیلات تصمیمات روزمره و معمولا متغیر و متلون میگیرند و هر روز با لابیهای خود به رنگ و لعابی در میآیند، تکلیف بنده خدایی که با گرایش به برخی شعارها و با اعتماد به التزام گردانندگان یک تشکیلات به این شعارها، به این گروهها میپیوندد چیست؟ آیا اعضای تشکیلات مختلف حکم سربازان صفر دارند؟ آیا اصول و قواعد و شعارها و ارزشهای حزب و تشکیلات مهماند، یا رفتارها و مواضع سران و مدیران یک تشکیلات، ولو ناسازگار با این اصول؟ گیریم که تمام این مراحل نیز پشت سر گذاشته شده باشد، مواضع معلوم، تصمیمات جمعی، آیا مواجهه با ناقضان باید از روی قاعده باشد و یا طرد و لعن و هتاکی و تهدید؟
عضو فراکسیون تندروها در مجلس ششم، الهه راستگو عضو شورای شهر تهران را به خاطر رأی دادن به شهرداری قالیباف، انواع اهانتها و اتهامها را نثار وی کرد.
ولیا... شجاعپوریان که اکنون عضو شورای شهر است در مصاحبه با سایت «خرداد»، راستگو را صرفا به این خاطر که قالیباف را شایستهتر از محسن هاشمی برای شهرداری تشخیص داده، «جاسوس»، «دورو»، «بیصداقت»، «منافق» و... خواند! او مدعی شده الهه راستگو در جلسات اصلاحطلبان نقش جاسوس را داشته و خود را به پول فروخته است!
به کارگیری چنین ادبیاتی درباره یک عضو شورای شهر صرفا به خاطر رأی و انتخابی متفاوت در حالی است که فراکسیون متبوع آقای شجاع پوریان در مجلس ششم-فراکسیون مشارکت- به معنای واقعی کلمه پر از عناصر دورو، بیصداقت، منافق و جاسوس بود؛ چندان که شماری از این افراد به اروپا و آمریکا پناهنده شده، سرّیترین اطلاعات مجلس و نظام را به مراکز اطلاعاتی غرب فروخته و به ملت و کشور خود خیانت کردند بدون اینکه با کمترین اعتراض عناصر غیرتمندی(!؟) نظیر شجاع پوریان مواجه شوند. امثال فاطمه حقیقتجو، اکبر موسویخوئینی، رجب مزروعی، شیرزاد و... از شبه اصلاحطلبان مجلس ششم بودند که رسواییهای بیسابقه و غیرقابل قیاس با یک رأی خانم راستگو به بار آوردند اما غیرت مدعیان اصلاحطلبی و صداقت هرگز به جوش نیامد. ظاهرا آقای شجاع پوریان تمام آنچه را که درباره عملکرد طیف متبوع خویش در 12-10 سال گذشته باید به زبان میآورد، ذخیره کرده و نثار یک عضو شورای شهرکه نمیدانسته با «مافیا» طرف است، کرده است.
گفته میشود حملات کمسابقه و پرحجم به خانم راستگو یک مصوبه درون حلقهای در میان اصلاحطلبان بوده تا ضمن ارعاب و بالا بردن هزینه استقلال رأی، از تکرار اتفاق مشابه توسط دیگر اصلاحطلبان جلوگیری شود.
شاید در نگاه اول، تعجبآور و باور نکردنی باشد اگر گفته شود مدعیان اصلاحات تنها راه باقیمانده برای ادامه حیات سیاسی خود را در «دیکتاتوری آشکار» دیدهاند و در بستر این رویکرد جدید نهفقط در پی پنهان کردن خوی دیکتاتورمآبانه پیشین خود نیستند بلکه اصرار دارند به عنوان یک جریان سیاسی «دیکتاتور» معرفی و شناخته شوند. اما چرا؟! و چگونه به این راهبرد رسیدهاند؟ بخوانید؛
1- برخورد اخیر مدعیان اصلاحات با یکی از اعضای همحزبی خود در شورای شهر تهران و اخراج پرسروصدای او از جبهه موسوم به اصلاحات تنها به این علت بود که عضو یاد شده- خانم الهه راستگو- در جریان انتخاب شهردار تهران حاضر نشده بود «آزادی اندیشه» و «استقلال نظر» خود را پای منافع قبیلهای مدعیان اصلاحات قربانی کند. این واقعیتی است که نه فقط هیچیک از اصلاحطلبان چه در شورای شهر و چه در سایر گروهها و احزاب اصلاحطلب آن را انکار نمیکنند، بلکه اصرار دارند که اخراج وی از «حزبکار» و گروه موسوم به «مجمع زنان اصلاحطلب» را تنها به دلیل سرپیچی ایشان از دستورات حزبی و قول و قرارهای قبلی اعلام کنند و سوال این است که چرا؟! آیا مدعیان اصلاحات از درک این نکته بدیهی ناتوانند که اقدام آنها مفهومی جز «دیکتاتوری» ندارد؟! پاسخ این سوال به یقین منفی است و اصلاحطلبان از پیآمدهای ضدمردمی این حرکت خود باخبرند. بنابراین سوال بعدی آن است که اصرار مدعیان اصلاحات برای معرفی خود به عنوان «دیکتاتور» با چه انگیزه و منظوری صورت پذیرفته و میپذیرد؟! مخصوصا آن که اقدام اخیر آنان با شعارهای «زنده باد مخالف من»! «آزادی عقیده»! «رأی هر کس متعلق به خود اوست»! و... در تضاد و تناقض آشکار است و این تناقض بر هیچکس پوشیده نیست، پس ماجرا چیست؟!
مردم عراق انتقام تاریخی خود را از جریان نفاق گرفتند/ تداوم حمایت آمریکا از منافقین
خبرگزاری تسنیم: نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: منافقین در نهایت با خفت پادگان اشرف را شب گذشته تخلیه کردند و به نقطهای دیگر رفتند و اکنون آمریکا برای این جریان بهدنبال مأوایی است تا بتواند از آنها حمایت کند.
از قرار معلوم این دم خروس همین اول راهی داره خودش رو نشون می ده
حالا این گزارش رو به نقل از روزناه کیهان بخونید تا بعد..
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس هشدار داد تحرکات اخیر برخی مشاوران وزارت نفت در رایزنی برای تغییر ریاست کمیسیون انرژی مجلس زیرپا گذاشتن اصل تفکیک قوا و غیراخلاقی است.
به گزارش جهان، سیدمهدی موسوینژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: متاسفانه وزیر نفت و مشاورین ایشان بعد از مباحث مربوط به انتخاب آقای زنگنه به عنوان وزیر برای برکناری رئیس کمیسیون انرژی مجلس تلاشهایی انجام دادند که بلافاصله با واکنش محکم اعضای کمیسیون مواجه شد.
وی با بیان این موضوع که قطعا آقای میرکاظمی رئیس کمیسیون انرژی باقی خواهد ماند گفت: به محض اطلاع از این تلاشهای غیراخلاقی، اکثر اعضای کمیسیون انرژی در برابر آن موضع گرفتند و این اقدامات را محکوم کردند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس بر استقلال اعضای این کمیسیون در تصمیمات خود تاکید کرد و گفت: این گونه اقدامات از شأن افرادی که در مسند مدیریتهای کشور قرار دارند دور است و باید این افراد بدانند که اعضای کمیسیون انرژی به هیچ عنوان تحت تاثیر قرار نخواهند گرفت و همه تصمیمات در داخل کمیسیون اتخاذ خواهد شد.
موسوینژاد گفت: این رفتارها زیر پا گذاشتن استقلال قواست و باید با آن برخورد شود تا بار دیگر شاهد چنین لابیهایی نباشیم.
به هر حل وظیفه ما کمک کردن و راهنمایی و نصیحت و دعاگو بودن برای این دولت محترم هست انشاءالله بتونند حافظ خون شهدا باشند.
مشروح/ آیتالله خاتمی در خطبههای نماز جمعه تهران:
انسانیت و دولت آمریکا دو مقوله متضاد هستند/ دود آتشبازی در سوریه به چشم مهاجمان خواهد رفت
خبرگزاری تسنیم: امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: به کار گرفتن همکارانی که بعضا معرکهگردان و اصحاب فتنه بودند با شعار اعتدال سازگار نیست و انتظار این است که دولت به شعار اعتدال خود عمل کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، آیتالله سید احمدخاتمی در خطبههای نماز جمعه امروز تهران با تاکید بر رعایت تقوا و صبر بر مسلمانان تصریح کرد: اگر شما برای خدا هزینه کنید، توطئههای دشمنان به شما آسیبی نمیرساند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر، قدوسی، دستگردی، مدنی و شهیدان 17 شهریور گفت: ما زندهایم به فرهنگ شهادت و اگر باب شهادت بسته شد و یا کم رونق و کمهزینه شد، ضرر میکنیم و باید باب فرهنگ شهادت تا ابد مفتوح باشد. همچنین یاد و خاطره اولین امام جمعه تهران مرحوم آیتالله طالقانی که امام او را ابوذر لقب دادند گرامی میداریم.
کشتار یهودیها به دست نازیها محکوم است/ نمیگذاریم صهیونیستها بر جنایات خود سرپوش بگذارند
خبرگزاری تسنیم: وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: کشتار یهودیان به دست نازیها و کشتار و سرکوب فلسطینیها توسط صهیونیستها را محکوم میکنیم.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به سؤالی در مورد اینکه در یکی از شبکههای اجتماعی بهنقل از وی سخنانی در مورد هولوکاست منتشر شده، اظهار داشت: این مطلب در پاسخ به سؤالی که بعداً معلوم شد از سوی دختر رییس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در شبکه توییتر مطرح شده بود ارائه شده است.
وی در خصوص "گفته شده که شما سال نو را به یهودیان تبریک گفتهاید"، پاسخ داد: ما همیشه، سال جدید را به مسیحیها تبریک میگوییم. در جمهوری اسلامی ایران هموطنان یهودی ما نیز یک اقلیت شناخته شده هستند و در مجلس شورای اسلامی یک نماینده فعال یهودی حضور دارد. ما هیچگاه با یهودیها و مذهب یهود سر ستیز نداشته و با صهیونیستها که یک اقلیت در این مذهب الهی هستند مخالفیم و اجازه نمیدهیم که این گروه کوچک (صهیونیستها) برای تبلیغات خودشان با مظلوم نمایی و بهدروغ جمهوری اسلامی ایران را ضدیهود معرفی کنند.
روزنامه آمریکایی: سپاه پاسداران دستور حمله به مواضع آمریکا را صادر کرد
روزنامه "والاستریت ژورنال" به نقل از مقامهای آمریکایی مدعی شد: نیروی قدس سپاه پاسداران به شبهنظامیان شیعه عراق دستور داده، در صورت حمله آمریکا به سوریه به مواضع آمریکا در عراق حمله کنند.
به گزارش سرویس سیاسی جام، سایت دویچه وله آلمان(dw) به نقل ازروزنامه آمریکایی"والاستریت ژورنال" از کشف پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شیعیان عراق برای حمله به مواضع آمریکا در صورت حمله به سوریه خبر داد.
به گزارش سرویس سیاسی جام، فرمانده سابق آمریکایی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو ) در یک برنامه تلویزیونی گفت: آمریکا در سال ۲۰۰۱میلادی تصمیم به حمله به عراق، سوریه، لبنان، لیبی، سومالی، سودان و ایران گرفت و قرار بود طی پنج سال این کشورها را اشغال کند.
وسلی کلارک که در سال ۲۰۰۴ میلادی فرمانده ناتو بود؛ در برنامه ای تلویزیونی گفته بود : «حدود ده روز پس از حوادث یازده سپتامبر (سال ۲۰۰۱میلادی) به پنتاگون رفتم. پس از آنکه با دونالد رامسفلد (وزیر دفاع وقت) و پل ولفوویتس معاون وی دیدار کردم به طبقه پایین آمدم تا با برخی از کسانی که تحت امر من بودند ملاقات کنم. یکی از ژنرالها مرا صدا کرد و گفت سرورم تو باید بیایی و با من برای مدتی صحبت کنی. به او گفتم اما تو کار داری؟ گفت نه. ما تصمیم جنگ با عراق را گرفته ایم.
پوتین اخیرا گفت که اگر واقعه بشار اسد از سلاح شیمیایی استفاده کرده باشد، روسیه از حمله از طریق سازمان ملل دفاع می کند. در ایران هم فایل صوتی منتشر شده از آقای هاشمی، موجب شد که تحلیلگر بی بی سی فارسی از هماهنگی احتمالی حامیان دولت سوریه برای حمایت از حمله غرب سخن بگوید.
متأسفانه برخی به راحتی دروغ میگویند. طرف در اتاق کارش به یکی از دانشجویان تعرض کرده، هم اتاقیاش وارد شده و آنها را در آن وضع دیده است و به ما هم گزارش کردهاند؛ آن وقت میرود خارج از دانشگاه میگوید چون ما در انتخابات به فلان شخص رأی دادیم، شریعتی ما را اخراج کرد.
گروه فرهنگی مشرق- قرار بود دانشجوی دانشگاه میامی بشود در آمریکا، اما سر از حوزه علمیه قم درآورد و دکترای الهیات را هم از دانشگاه تهران گرفت؛ حالا هم در دفتر ریاست دانشگاه علامه طباطبایی نشسته است. سید صدرالدین شریعتی را این روزها به لطف مسؤولان تازه وزارت علوم و اسناد حوزه وزارتیای که به بیرون درز دادند!
کمتر دانشجویی است که نشناسد. اینکه نامههای یک رئیس دانشگاه به وزیر علوم، سر از سایتهای اینترنتی معلوم الحال درآورد برایش قابل پیشبینی بود. همان روز که با هم گرم صحبت بودیم فکر این روزها را میکرد اما دلش قرص بود به خدایی که سخت قبولش داشت و البته به دعای پدرش؛ صحبت که به پدرش رسید اشک در چشمانش حلقه زد، سهم ما خاطرهای شد تا بدانیم به خاطر پدرش بورسیه دانشگاه میامی را رها کرده و به حوزه رفته است.
در آخرین روزهای ماه مبارک رمضان به دانشگاه علامه طباطبایی رفتیم تا پای درد دلهایش بنشینیم؛ صدرالدین شریعتی نه نگهبان بود و نه دانشگاهش شباهتی به پادگان داشت؛ البته به سرهنگهای کشورش افتخار میکرد! راحت و آرام در مقابلمان نشست و صمیمی و بیتکلف به سؤالهایمان جواب داد.
احمدینژاد به دنبال تغییر مجلس خبرگان بود/ باهنر و دوستانش برای رای آوری زنگنه کار میکردند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم بتوانیم با آقای انصاری به عنوان معاون پارلمانی رئیسجمهور کار کنیم. او باید خط مشی گذشته خود را جبران کند که ادامه مشی قبلی آسیب به دولت است.
به گزارش مشرق، علیرضا زاکانی نماینده مجلس امروز (دوشنبه) در چهاردهمین نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: اگر امروز در راهی قرار گرفتهاید بزرگترین خدمت به خودتان این است که مختصات خود را پیدا کنید؛ زیرا اگر مختصات جبهه انقلاب را شناختیم مشکلی نخواهیم داشت و از موضع انفعال به موضع فعال گام خواهیم برداشت.
وی افزود: این مختصات با نوع نگاه امام و حضرت آقا در صحنه به دست میآید، زیرا عرض و طول این مختصات با توجه به آرمانها و ارزشهای انقلاب به دست میآید و ملاکمان هم در این مسیر جایی جز ولیفقیه در صحنه عمل نیست.
احمدینژاد به دنبال تغییر مجلس خبرگان بود
این نماینده مجلس با اشاره به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا سال 85 وقتی احمدینژاد از شما خواست به دولت بروید و کارهای سیاسی دولت را در دست بگیرید به او پاسخ مثبت ندادید و شاید حضور شما در آنجا مانع از برخی مسائل میشد، گفت: در خرداد 85 آقای احمدینژاد دو ساعت و اندی با من صحبت کرد که به دولت بیا و کارهای سیاسی دولت را در دست بگیرد. من گفتم اگر من بیایم چه کارهایی میخواهی با همدیگر انجام دهیم گفت: دست به دست هم میدهیم و خبرگان رهبری را عوض میکنیم. پیرهای خبرگان بیرون و به جای آنها جوانان را میآوریم.
زاکانی تصریح کرد: این مطلب را رئیسجمهوری که تنها 9 ماه از حضورش در این جایگاه گذشته بود، عنوان میکرد. رئیسجمهور 9 ماهه چه نسبتی با خبرگان رهبری دارد؟ وقتی من شروع کردم به دلیل آوردن برای نپذیرفتن این جایگاه، گفت تو آدم چه کسی هستی که اینطور صحبت میکنی. من عکس آقا و امام که پشت سرش بود را نشان دادم و گفتم من در مسیر این 2 بزرگوار هستم.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب نیاز به خواص اهل حق، بصیر و باشناخت دارد.
پس از انتشار صوت اظهارات عجیب رفسنجانی علیه سوریه،برخی منابع نزدیک به وی در صحت فایل صوتی تشکیک ایجاد نمودند که سایت بلاغ برای تنویر افکار عمومی فیلم این سخنرانی را نیز منتشر کرد.
بازدیدکنندگان محترم میتوانید فیلم مربوطه را از طریق آدرس زیر مشاهده کنید
سخنان رفسنجانی در سوادکوه در راستای خواستههای آمریکاست
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اظهارات هاشمی رفسنجانی در مورد استفاده دولت سوریه از سلاح شیمیایی در راستای خواستههای آمریکاست.
بلاغ - سیدعلی طاهری نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی با اشاره به اخبار منتشر شده پیرامون صحبتهای اخیر هاشمی در مازندران درباره دولت سوریه گفت: اینکه آقای هاشمی عنوان کند که سلاح شیمیایی استفاده شده در سوریه توسط دولت این کشور بوده جای نگرانی دارد و اینگونه اظهارات در راستای مواضع و خطمشی آمریکا است.
وی در خصوص عدم انتشار این بخش از سخنان هاشمی در خبر منتشر شده از سوی دفتر وی افزود: برای روشن شدن صحت و سقم این گونه اخبار، دفتر آقای هاشمی باید فیلم یا متن کامل سخنان وی را منتشر کند تا ابهامات در این باره برطرف شود.
دبیرمجمع نمایندگان استان مازندران اظهارات نسنجیده دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام در مازندران را تایید کرد.
به گزارش بلاغ،قاسم احمدی لاشکی دبیر مجمع نمایندگان استان مازندران در گفت و گو با ندای انقلاب در خصوص سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی در مراسم سالگرد ارتحال آیت الله صالحی مازندرانی گفت: در این جلسه ماهم شنیدم که آ قای هاشمی گفت که حکومت سوریه مردم خودش را حمله شیمیایی کرده و ورزشگاه های این کشور تبدیل به زندان شده است.
وی تصریح کرد: اما بین ما و دوستان که بعد از صحبت ایشان متحیر شده بودیم شکی بوجود آمد که منظور حاج آقا از حکومت دولت سوریه بوده یا تروریست های این کشور.
نماینده مردم نوشهر در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم منظور آقای هاشمی دولت سوریه نباشد تا شاهد دوگانگی در کشور نباشیم.
دولت سوریه را زیر سوال بردن آب در آسیاب دشمن ریختن است
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با واکنش به سخنان تامل برانگیز هاشمی در شیرگاه گفت: دولت سوریه را زیر سوال بردن آب در آسیاب دشمن ریختن است.
بلاغ- آیت الله علی معلمی در گفتگو با خبرنگار بلاغ در شهرستان ساری درباره موقعیت کنونی سوریه اظهار داشت: قضیه سوریه بحث مقابله آمریکا و اسرائیل با مقاومت در منطقه است.
وی با بیان اینکه آمریکایی ها برای شکستن بنیه مقاومت تروریست ها را وارد سوریه کردند، افزود: هر کسی در مورد سوریه و دلسوزی از این مردم می خواهد حرفی بزند باید این سوال را مطرح کند که این تروریست ها از ناحیه کدام کشور تقویت می شوند.
امام جمعه قائم شهر ادامه داد: اگر پاسخ این سوال روشن شود ماهیت اوضاع سوریه نیز روشن می شود.
اعتراف تکفیری های سوریه به استفاده از سلاح شیمیایی
تروریست های تکفیری در مصاحبه ای ضمن پذیرش مسئولیت حمله شیمیایی به دمشق اعتراف کردند که تسلیحات شیمیایی را از عربستان دریافت کردهاند.
بلاغ - تروریست های سوری در مصاحبه با دال گولاک (Dale Gavlak)، خبرنگار آسوشیتدپرس و مینتنیوزپرس، اعلام کردند که مسئول حمله شیمیایی هفته قبل هستند.
گولاک در مطلبی که روی وب سایت مینت نیوز پرس منتشر کرد، نوشت: "پس از چندین مصاحبه که با پزشکها، ساکنین غوطه، شورشیها و خانوادههای آنها انجام دادم.... [بدین نتیجه رسیدم که بسیاری از آنها معتقدند برخی شورشیها تسلیحات شیمیایی را از بندر بن سلطان، رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان، دریافت کرده و مسئول حمله هستند".
In the name of Allah, the Beneficent, the Merciful
Say: He, Allah, is One
Allah is He on Whom all depend
He begets not, nor is He begotten
And none is like Him